Nyheder fra Test-Tech ApS

 
Pr. 1. januar 2024

Navneændring

Fra årskiftet overgår vi til at være et ApS og ændrer i den forbindelse navn fra Test-Tech-Syd til Test-Tech ApS. Firmaet har ligeledes fået nyt CVR-nummer.

Maj 2023

Nødvendige prisstigninger

Grundet SKATs øgede krav til dokumentation i forbindelse med afgiftsfastsættelser, ser vi os nødsaget til at ændre og desværre hæve priserne.
Det sker for at dække udgifterne til det væsentlige tidsforbrug, der skal bruges på den øgede mængde dokumentation.

Marts 2023

Ophører som prøvningsinstans

Grundet markant øgede krav og omkostninger forbundet med at være godkendt prøvningsinstans, er Test-Tech Syd ikke længere prøvningsinstans for ombyggede to-hjulede køretøjer.
Vi er naturligvis fortsat behjælpelige med henvisning til vores samarbejdspartnere.

Juli 2019

Super nyhed for alle motorcykelejere med hang til ombygning af deres motorcykler

Overalt i landet kører masser af entusiaster rundt på ombyggede custombikes, choppere, motorcykler og café-racere, mange velvidende at deres køretøj ikke er ”helt lovligt”. Trods flotte og velkørende motorcykler er de nemlig ikke synet med diverse ombygninger, da det hidtil IKKE har været muligt i Danmark.

Ude i Europa kan ombygninger lovliggøres, dog typisk med voldsomt store omkostninger til følge for ejeren og kun med de dyre dokumenterede TÜV papirer fra Tyskland kunne man få godkendt og synet ombygninger her i landet. Men sådan er det heldigvis IKKE mere!

Nu er det muligt i Danmark...

Test-Tech-Syd i Sønderborg er, som én af de eneste virksomhed i Danmark, blevet godkendt af Færdselsstyrelsen til at være prøvningsinstans for ombyggede to-hjulede køretøjer. I første omgang gælder Test-Techs tilladelse for eftermonterede forgafler og bagsvingere. Efterfølgende vil øvrige områder blive tilknyttet. Det drejer sig også om eventuelle beregninger af ændret opbygning.

”Vi har indgået et enestående samarbejde med vores danske og tyske sparringspartnere, som gør alt dette muligt i Danmark for første gang nogensinde”, udtaler Test-Tech-Syds daglige leder, Ulrich Andersen.

Ulrich fortsætter: ”Jeg startede i 1995 med at syne køretøjer og fandt meget hurtigt mit ståsted og ikke mindst min brændende interesse og passion, som var alt omkring kontrol og syn af specielle motorcykler. Jeg arbejdede hos Statens Bilsyn i en årrække og blev herefter ansat hos Synshallen Kærvej, hvor jeg nu agerer konsulent.

Ekspertisen og erfaringen med ombygninger, kontrollen og glæden ved nytænkning og kreativiteten omkring motorcykler lå lige til højrebenet for mig, så det var fantastisk for mig personligt at få denne stilling hos Test-Tech-Syd. Jeg ser frem til at betjene alle de motorcykler/ejere, som måtte have interesse for det, og det er en stor glæde, at vi kan overbringe denne super nyhed til motorcykel-ejere med hang til ombygning af deres køretøjer”, slutter Ulrich Andersen.

Ulrich Andersen er ikke en hr. hvem-som-helst inden for syn af specielle motorcykler og syn i det hele taget. Han har selv bygget special-motorcykler, undervist i aktuelt lovstof, holdt foredrag i MC-kredse, stået for specialsyn af motorcykler og er i besiddelse af meget stor erfaring og må betegnes som en enorm kapacitet inden for området.

Det er ændrede bekendtgørelser og en ny lovgivning fra den 1.1. 2017, som nu gør denne proces mulig i Danmark.

Mere information og kontakt
Test-Tech-Syd og Ulrich Andersen kan træffes på mail: info@test-tech.dk, hvor firmaet meget gerne informerer om de nye spændende tiltag i branchen.

Januar 2017

Test-Tech er nu godkendt af SKAT til...

at hjælpe dig med alt indenfor:
  • Afgiftsfastsættelse
  • Forhåndsvurdering af afgift
  • Nedvejning
  • Import
 

- så fra den 1. februar er Test-Tech og Synshallen klar til at hjælpe dig.

Synshallen Kærvej har indgået samarbejde med Test-Tech, som er godkendt af SKAT til at foretage vurderinger på køretøjer, opkræve registreringsafgift og indregistrere med det samme.
Dog foretager vi IKKE afgiftsberegninger på Harley Davidson og ombyggede motorcykler, men henviser til Skats regler på Skat.dk.
 
Test-Tech klarer opgaven med afgiftsvurdering til indregistrering samt
udlevering af nummerplader på kun 2 timer, så du kan spring 5-8 uger over i køen og slippe for at vente på SKATs sagshandling.
 
Din garanti
Test-Techs afgiftssvar er bindende. Vælger du at få lavet afgiftsvurderingen igennem os, kan du være sikker på, at der ikke kommer uventede ekstraregninger fra SKAT.
 
Test-Tech, Kærvej 71 A, 6400 Sønderborg, info@test-tech.dk
 
 
Test-Tech ApS | CVR: 44191474 | Kærvej 71 A, 6400 Sønderborg