Om Test-Tech-Syd

At det nu er muligt at få synet et ombygget køretøj er en enestående nyhed for mange entusiastiske bikere.
 
”Vi har indgået et enestående samarbejde med vores danske og tyske sparringspartnere, som gør alt dette muligt i Danmark for første gang nogensinde”, udtaler Test-Tech-Syds daglige leder, Ulrich Andersen.

Ulrich fortsætter: ”Jeg startede i 1995 med at syne køretøjer og fandt meget hurtigt mit ståsted og ikke mindst min brændende interesse og passion, som var alt omkring kontrol og syn af specielle motorcykler. Jeg arbejdede hos Statens Bilsyn i en årrække og blev herefter ansat hos Synshallen Kærvej, hvor jeg nu agerer konsulent.

Ekspertisen og erfaringen med ombygninger, kontrollen og glæden ved nytænkning og kreativiteten omkring motorcykler lå lige til højrebenet for mig, så det var fantastisk for mig personligt at få denne stilling hos Test-Tech-Syd. Jeg ser frem til at betjene alle de motorcykler/ejere, som måtte have interesse for det, og det er en stor glæde, at vi kan overbringe denne super nyhed til motorcykel-ejere med hang til ombygning af deres køretøjer”, slutter Ulrich Andersen.

Ulrich Andersen er ikke en hr. hvem-som-helst inden for syn af specielle motorcykler og syn i det hele taget. Han har selv bygget special-motorcykler, undervist i aktuelt lovstof, holdt foredrag i MC-kredse, stået for specialsyn af motorcykler og er i besiddelse af meget stor erfaring og må betegnes som en enorm kapacitet inden for området.
 
Test-Tech Syd | CVR: 38078291 | Kærvej 71 A, 6400 Sønderborg