Afgiftsfastsættelse / Afgiftsvurdering

Vi er godkendt af SKAT til at foretage vurderinger af e-mærkede/godkendte køretøjer, opkræve registreringsafgift og indregistrere med det samme.
 
Dog foretager vi IKKE afgiftsberegninger på Harley Davidson og ombyggede motorcykler, men henviser til Skats egne regler på Skat.dk.
 
Hos Test-Tech kan du få afgiftsvurderet en bil på under 2 timer. Vi klarer opgaven med afgiftsvurdering til indregistrering samt udlevering af nummerplader på kun 2 timer, så du kan spring 5-8 uger over i køen og slippe for at vente på SKATs sagshandling.
 
Uforpligtende afgiftsvurdering
Du har mulighed for en uforpligtende afgiftsforespørgsel hos os, hvor vi giver dig en bindende afgiftsvurdering. Det koster kr. 300-,
Beløbet skal betales inden opgaven udføres, men refunderes, hvis aftalen med afgiftsvurderingen afsluttes. Det vil sige, at prisen på en afgiftsvurdering på kr. 1.999,- frækkes de kr. 300,- som du allerede har betalt og prisen derfor bliver 1.699,-.
 
Din garanti
Vort afgiftssvar er bindende. Vælger du at få lavet afgiftsvurderingen igennem os, kan du være sikker på, at der ikke kommer uventede ekstraregninger fra SKAT.
Test-Tech Syd | CVR: 38078291 | Kærvej 71 A, 6400 Sønderborg